Kom Hip van Jippen! Workshops en kinderfeestjes...
Ik ben een creatieve duizendpoot. Van kinds af aan al creatief bezig en sinds een aantal jaren trotse eigenaar van Hip van Jip, Het label waaronder ik mijn collectie met handgemaakte producten bundel. Je vindt mijn producten ondertussen in diverse winkels! Sinds Juli 2020 Ben ik tevens eigenaar van Winkel &Zo geworden.

Daarnaast geef ik workshops en feestjes voor kinderen waarbij ik de eigen creativiteit van de kinderen vooropstel. Ik begeleid en doe er alles aan om de kids tevreden met het eindresultaat naar huis te laten gaan.

De duur van de workshop/feestje is 1,5 tot 2 uur. De tijdsduur is iets variabel vanwege geduld, spanningsboog en de creativiteit van de kinderen. Per groep kijk ik naar de mogelijkheden en probeer een zo optimaal mogelijk aanbod te bieden waarbij de groep het beste tot zijn recht komt.

Een creatieve activiteit is mogelijk vanaf 6 Kinderen. Waar: ikzelf heb een mooie locatie in centrum van Varsseveld.nl mijn winkel, Winkel &Zo Kerkplein 7a, Hier kunnen de kids heerlijk creatief bezig zijn, uiteraard zijn een drankje en lekkers bij in de prijs inbegrepen.
Ik kom trouwens evenzo graag op locatie (tot max. 20 km van Varsseveld). De reiskosten zijn in dat geval € 0,40 per km.

Bij een feestje hoort natuurlijk een cadeau! Voor de jarige maak ik dan ook altijd een persoonlijk cadeautje. Dit is uiteraard bij de prijs inbegrepen. Wilt u hier gebruik van maken geef dan bij opgave even de naam van de jarige door!

Kosten:
- 15,50 per kind
- extra optie frietjes en een snack is mogelijk

Annuleren is mogelijk tot 72 uur voorafgaand aan het feestje/workshop. Daarna ben ik genoodzaakt 50% van de totaalprijs in rekening te brengen voor inkoop en voorbereiding.

Voor de feestjes kan een keuze worden gemaakt uit de volgende activiteiten:

Handletteren
Handletteren is helemaal in. Ik leer ze meerdere handlettertechnieken. Daarna gaan we het geleerde omzetten naar eindresultaat. Bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar. Kinderen moeten wel goed en groot kunnen schrijven.

Porselein schilderen
Met porselein verf gaan we een bord erg mooi schilderen. Bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar. Kinderen ouder dan 8 jaar kunnen eventueel ook dotten (stippen).

Portret schilderen
Ik leer de kinderen in een aantal stappen hoe je een gezicht tekent. Vervolgens gaan we kijken naar onszelf en gaan deze daarna schilderen. Bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar.

Ontwerp je eigen tas
Bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar. Met textielverf gaan we een stoffen tas mooi maken.

Filigraan
Filigraan is een Japans papierkunst. Papier wordt heel strak opgerold om vervolgens mooie figuren hiervan te maken. Ik leer ze deze techniek en daarna gaan we ons eigen kunstwerk maken. Bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar.

Ontwerp je eigen fotolijst
Personaliseer je eigen fotolijst. Met meerdere materialen gaan we een saaie houten fotolijst mooi maken. Bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar.

grote gips legopop pimpen
De lego pop is 25 cm, deze maak ik zelf .samen gaan we deze heel mooi versieren met verf en ander materiaal . Bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar.