Hip van Jip

Vanuit een hobby geboren en uitgegroeid tot Hip van Jip.
Hip van Jip staat voor eigenheid en unieke producten waarbij geen één item hetzelfde is.

Een creatieve duizendpoot noem ik mezelf. In mijn assortiment vind je uiteenlopende, handgemaakte producten. Met liefde gemaakt, veelal van hout, maar zeker niet altijd.

Voor mijn creaties werk ik graag met natuurlijk materiaal en dan vooral met hout. De structuur van hout maakt ieder product uniek. Ik maak gebruik van diverse houtsoorten, ieder met hun eigen karakter. Hiervan maak ik persoonlijke decoraties,schilderijen, klokken, woondecoraties en de houten kaartjes. De houten kaartjes zijn zo licht dat ze met slechts één postzegel verzonden kunnen worden. De kaartjes zijn leuk om te versturen, maar nog leuker om te krijgen. Ze staan namelijk ook super in ieder interieur!

De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in het maken van bijzondere, persoonlijke cadeaus op hout. Vrijwel alles is mogelijk en kan op de door u gewenste houtsoort bewerkt worden. Uw eigen foto, een speciale tekst, een geboortekaartje en zelfs (kinder)tekeningen!

Naast de collectie hout bestaat het assortiment van Hip van Jip uit bewerkt glaswerk, beschilderd servies en handgemaakte kussens. Alles met liefde gemaakt en stuk voor stuk uniek! Last but nog least maak ik op het seizoen geïnspireerde leuke, originele cadeaus die per kwartaal worden opgenomen in de collectie. Houdt hiervoor mijn Facebookpagina in de gaten!

Hip van Jip bruist van de ideeën en helpt u graag met het samenstellen van uw custommade cadeau. Bent u op zoek naar persoonlijke houten decoraties, servies met uw eigen tekst of speciale kaartjes om te versturen? Op bestelling maak ik dit alles graag voor u. Klik hier om te informeren naar de mogelijkheden.

Bestellingen kunnen opgehaald worden in Varsseveld of eventueel in overleg worden verzonden.